Google AdWords

Google AdWords este un instrument de promovare extrem de eficient datorita avantajelor pe care le ofera prin cresterea numarului de vizitatori online. Google AdWords ne permite sa pozitionam afacerea dumneavoastra pe prima pagina a rezultatelor unor cautari online. Acesta procedura presupune o analiza riguroasa a cuvintelor cheie care sa ofere raportul optim intre cost si eficienta. Totodata, Google AdWords ne permite sa targetam un anumit segment de piata identificat prin locatie, cerinte si interese. Astfel, devenim vizibili pentru utilizatorii interesati de serviciile sau produsele noastre. Campaniile Google Adwords administrate de echipa Viral Box indeplinesc criteriile profesionale necesare indeplinirii obiectivelor propuse si anume promovarea website-ului prin cresterea numarului de accesari si conversia utilizatorilor proveniti de pe motorul de cautare Google.

Servicii incluse

Asa cum spune si denumirea, „cheia” succesului unei campanii Google Adwords e reprezentata de selectia unor cuvinte care sa ofere cea mai buna sansa de accesare a website-ului dumneavoastra. Pentru aceasta, sunt selectate grupuri de cuvinte care sunt supuse unei analize care tine seama de media de cautari, costuri si concurenta. La finalul acestui proces sunt identificate cele mai oportune cuvinte cheie pentru a oferi eficienta necesara in derularea campaniilor de promovare online.

Dupa ce au fost selectate cuvintele cheie, acestea trebuie introduse intr-o forma textuala care sa convinga utilizatorul sa acceseze link-ul respectiv. Nu este suficient o insiruire de cuvinte, ci acestea trebuie selectate si ordonate in asa fel incat sansa de accesare sa fie superioara website-urilor concurente.

Fiecare accesare presupune un anumit cost, in functie de criteriile impuse de Google. Astfel, cu cat un cuvant este mai comun si mai cautat cu atat concurenta va fi la un nivel mai ridicat, ceea ce va face ca pretul aferent accesarii sa creasca. De aceea, trebuie setat un buget raportat la fiecare cuvant cheie, pentru a oferi sanse reale de accesare si a avea rezultatele dorite.

Fie ca vorbim de cuvinte cheie sau de costurile acestora, intreg procesul de promovare Google Adwords trebuie monitorizat in permanenta si optimizat conform politicilor impuse de Google. De asemenea, textul poate fi adaptat in functie de analiza rezultatelor campaniilor de promovare, iar costurile pot varia in functie de numarul de cautari raportat la concurenta existenta.

Exemple

Promovarea online prin intermediul Google Adwords este o metoda de maxima eficienta daca este utilizata in mod corect. Noi, specialistii Google Adwords din cadrul ViralBox, consideram ca sansa de a aparea pe prima pagina in urma cautarilor pe motorul Google, precum si oportunitatea unei vizibilitati inca de la primii pasi a unei afaceri online sunt argumente care se dovedesc a fi esentiale intr-un concept modern de marketing online.

Aparitie primele 10 cautari Google

Prin intermediul Google AdWords s-a reusit expunerea pe primele pozitii ale cautarilor online referitoare la domeniul...

  • Analiza cuvinte relevante
  • Compunere anunt
  • Monitorizare si update
  • Raportare feedback
Created : HTML 5, CSS 3 / By : John Deo
Project Details

Proiecte Recente

Recent Work

Pensiunea Boema

- pachetul basic -

Recent Work

New Dent

Pachetul Mediu

Recent Work

Import Flower

E-commerce

Recent Work

Centrul Medical Carol

Pachetul Extra

Recent Work

Jericho Cosmetics

E-commerce

Recent Work

Militari Residence

Pachet personalizat

Recent Work

Stilago

E-commerce

Recent Work

Utilaje Agricole Second Hand

Pachet personalizat

Doresti o analiza GRATUITA? Contacteaza-ne