Social Media

Socializarea online a devenit cel mai puternic instrument de promovare al unei afaceri datorita interactiunii rapide intre produsele/serviciile oferite si utilizatori. Acestia din urma au la dispozitie o multitudine de canale de socializare (Facebook, Tweeter, Youtube, Google, LinkedIn, etc.) prin intermediul carora pot viziona componenta afacerii dumneavoastra si isi pot forma o opinie, in functie de necesitatile fiecaruia. Printr-o politica eficienta de promovare in planul social media, se pot targheta si converti utilizatorii care indeplinesc conditiile necesare pentru a va mari expunerea online si, implicit, profitabilitatea afacerii.

Servicii incluse

Pe drumul spre promovarea social media nu se poate pleaca fara o analiza rigurosa a profilului de activitate aferent afecerii dvs. care sa identifice, atat calitativ, cat si cantitativ, elementele de cunoastere cu privire la piata, consumator si concurenta. In functie de rezultatul analizei, se adopta o directie strategica care sa mareasca sansele de reusita si sa ofere vizibilitatea dorita in mediul online.

O simpla pagina de Facebook cu postari randomizate si cu un numar ridicat de like-uri nu inseamna succes. Cantitatea nu este definitorie in mediul online actual, iar accentul trebuie pus pe un continut creativ, unic si atractiv care sa ofere imaginea pe care o doriti. De aceea, echipa Viral Box isi doreste ca acest continut sa devina viral pentru consumatorii sai, oferind astfel posibilitatea unei promovari rapide si eficiente.

Pentru a largi orizontul de vizionare al serviciilor, produselor sau informatiilor oferite, intr-un timp foarte scurt, se recomanda adoptarea unei promovari online contra-cost. Daca in mod organic o postare poate avea cateva sute de vizualizari, in urma sponsorizarii se pot atinge praguri de mii sau chiar zeci de mii de vizualizari, ceea ce poate creste în mod spectaculos rezultatele unei campanii de promovare online. Toate site-urile de socializare beneficiaza de acest serviciu, costurile raportate la rezultate fiind la un nivel decent.

Fiind vorba de social media, utilizatorii sunt indreptati spre continutul axat pe text insotit de imagini foto si video. Acestea trebuie sa fie customizate in functie de campaniile de promovare si sa atraga atentia privitorului la primele secvente de vizionare. Pe piata de marketing online de astazi aceste detalii fac diferenta, iar imaginile reprezentative cu date integrate eficient contribuie la un feedback pozitiv din partea utilizatorilor.

Exemple

Promovarea social media este o provocare pentru orice specialist in domeniu intrucat reusita depinde de intelegerea amanuntita a utilizatorilor si adaptarea acesteia intr-o gandire orientata spre comunicare si eficienta. Echipa Viral Box se aliniaza standardelor de exigenta impuse de aceasta provocare si, alaturi de clientii nostri, conturam idei, le analizam si le punem in practica pe cele care ofera expunerea dorita in vederea atingerii obiectivelor campaniilor de promovare social media.

Tineretului City

Prin intermediul acestei pagini de prezentare, proiectul imobiliar a fost prezentat potentialilor cumparatori, fiind permanent actualizat cu informatii de noutate si corelat cu website-ul de prezentare

  • Postari foto/video
  • Prelucrare imagini
  • Compunere text
  • Corespondenta vizitatori
Creat: ViralBox
Detalii

Militari Wellness

Promovarea platita a postarilor pe pagina companiei aduce o crestere exponentiala a expunerii social media, fiind indicata pentru atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori :

  • Analiza si strategie
  • Compunere text relevant
  • Construire audienta
  • Raportare feedback
Creat: ViralBox
Detalii
Doresti o analiza GRATUITA? Contacteaza-ne