• Pornim la drum impreuna!

  Primul pas este reprezentat de un dialog constructiv in care sa intelegem nevoile dumneavoastra, urmat de o analiza riguroasa a pietei in domeniu pentru a identifica solutiile optime prin care sa ne atingem obiectivele propuse avand in vedere nisa de piata, politica de pret, produsele si ofertele, politica de marketing.

 • Construim idei!

  Odata identificate oportunitatile afacerii in mediul online, stabilim o strategie de promovare pe care o adaptam la nivelul unui concept inovativ care sa faca diferenta si care sa fie special targetat pentru a obtine o rata de conversie la un nivel cat mai ridicat.

 • Implementam solutii!

  Dam nastere ideilor prin integrarea acestora intr-o forma customizata care sa ofere utilizatorilor exact ceea ce si-au dorit in urma accesarii website-ului, fiind necesar a fi implementate, in comun acord cu cerintele dumneavoastra, toate datele si informatiile ce caracterizeaza specificul afacerii.

 • Asiguram suport!

  In urma feedback-ului primit, actualizam continutul in functie de nevoile utilizatorilor in cadrul campaniilor de promovare si ne asiguram de functionalitatea website-ului prin verificarea link-urilor, realizarea back-up-ului periodic, verificarea si modificarea textelor.

Portofoliu Clienti

Doresti o analiza GRATUITA? Contacteaza-ne