Realizare website

Realizarea unui website este un pas extrem de important pentru orice tip de afacere, fie că vorbim de producţie, servicii sau comerţ. Împreună cu dumneavoastră, echipa Viral Box setează un plan structurat pe identificarea, înţelegerea şi optimizarea nevoilor de business la mediul online, pentru a ne orienta către atingerea obiectivelor şi eficientizarea rezultatelor dorite. Website-ul este oglinda businessului dumneavoastră, iar prioritatea noastră este de a vă crea un website care să reflecte cu adevărat pasiunea şi încrederea pe care aţi investit-o în această afacere.

Servicii incluse

Pornind de la analiza riguroasă a pieţei online în domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră, identificăm soluţiile care să ne plaseze pe o poziţie superioară, stabilim de comun acord structura website-ului şi planificăm activităţile ce se impun a fi desfăşurate.

Realizăm site-ul într-un mod personalizat, având un design modern şi convingător, precum şi un conţinut unic care să capteze atenţia prin oferirea unui nivel de informaţii ce permite optimizarea pentru motoarele de cautare.

Folosim limbajul de programare HTML 5 care îmbunătățește marcarea disponibilă pentru documente, și introduce marcaje și interfețe de programare a aplicațiilor (API) pentru aplicații web complexe.

Ajustăm structura paginilor din site pentru a se încadra pe orice tip de dispozitiv (telefon, tabletă, PC) prin utilizarea de layout-uri fluide şi meniuri flexibile ce permit adaptarea automată la dimensiunile ecranului și activează, atunci când este necesar, interfaţa touch.

Funcţionabilitatea site-ului nu trebuie neglijată! Astfel, actualizăm conţinutul, textul şi imaginile, verificăm link-urile din website, realizăm back-ul periodic, verificăm funcţionarea optimă a sistemelor de filtrare sau a modalităţilor de plată online. Toate aceste activităţi vor contribui la creşterea în mod organic a vizibilităţii website-ului.

Exemple

Internet-ul oferă resurse nelimitate! Trebuie doar să ştiţi să le descoperiţi şi să le materializaţi, astfel încât afacerea dumneavoastră să fie o reuşită. Echipa Viral Box vă oferă tot suportul necesar pentru a pătrunde şi a performa în mediul online, iar primul pas - realizarea unui website - poate fi începutul unei frumoase colaborări spre succes.

Website Prezentare

www.pensiunea-boema.ro

Proiectul a constat in realizarea unui site de prezentare al pensiunii Boema din Sinaia, care cuprinde toate detaliile de care au nevoie vizitatorii sai:

 • Prezentare pensiune
 • Descriere camere
 • Galerie foto
 • Pachete Promotionale
Limbaj programare : HTML 5;
Creat de ViralBox
Detalii proiect

Integrare Module Specifice

www.tineretuluicity.ro

Pe langa implementarile grafice sau cele de continut, la cererea clientului au fost integrate si module specifice pentru a facilita accesul clientilor in site cat si pentru administrarea acestuia:

 • Mouse hover acces
 • Platforma administrare
 • Integrare video
 • Integrare modul Facebook
 • Personalizare harta Google maps
Limbaj programare : HTML 5, CSS, PHP, JS
Creat de ViralBox
Detalii proiect

Magazin Online

Web design

Adoptarea unei strategii bazate pe cunoasterea concurentei in domeniu, a produselor comercializate si oferirea unor preturi competitive, reprezinta conceptul modern de magazin online adaptat la nevoile de cosum ale pietei.

Acest proiect a constat in realizarea unui magazin online destinat comercializarii produselor cosmetice, prezentarea acestora si designul site-ului fiind un succes in domeniu. Activităţi principale:

 • Prezentare, descriere produse
 • Creare structura categorii/produse
 • Integrarea unui modul E-Commerce
 • Adaptare grafica
Platforma: Opencart; Creat de : Viral Box
Detalii proiect
Doresti o analiza GRATUITA? Contacteaza-ne