Optimizare SEO

Cu totii ne dorim ca site-urile noastre sa apara pe prima prima pagina dupa o cautare pe Google. Acest lucru este posibil prin integrarea unor tehnici de optimizare SEO menite sa imbunatateasca calitatea paginilor web, prin forma si continut. Astfel, optimizarea SEO presupune pozitionarea unui website in partea superioara a rezultatelor generate de motoarele de cautare. Acest proces necesita cunostinte tehnice si creativitate pentru a oferi utilizatorilor necesarul optim de informatii care sa-i determine sa acceseze site-ul respectiv.

Servicii incluse

Succesul optimizarii SEO porneste de la analizarea si selectarea unui set de cuvinte care sa prezinte relevanta pentru continutul site-ului si sa fie intr-un raport echilibrat cu numarul de cautari lunare, concurenta si sansele reale de a ajunge in topul cautarilor.

Optimizarea SEO de tipul ON PAGE presupune construirea, adaptarea sau modificarea unei pagini web in vederea asigurarii unui continut de calitate, adaptat la cerintele motoarelor de cautare. Aceasta activitate reprezinta definirea corecta a componentelor de continut si forma: url-uri, meta-etichete, design, formatarea si calitatea textului, structura logica a site-ului, densitatea cuvinetelor cheie, etc.

Optimizarea SEO de tipul OFF PAGE are ca obiectiv popularizarea site-ului prin aplicarea unor procese externe precum constructia de link-uri sau interactiunea sociala. Astfel, motoarele de cautare vor aprecia site-urile care primesc link-uri de calitate. Denumite backlink-uri, acestea constituie o recomandare a site-ului din partea altui site.

Odata ce a obtinut pozitia dorita, site-ul trebuie sa-si pastreze acest loc printr-o adaptare permanenta la rigorile impuse de politicile motoarelor de cautare. Acest lucru presupune actualizarea si dezvoltarea permanenta a continutului site-ului pentru ca pozitia acestuia sa nu-i fie ocupata de un alt site concurent.

Exemple

Procesul de optimizare SEO necesita un timp de implementare pentru a avea rezultate eficiente si pe un termen cat mai lung. Prin aplicarea corecta a metodelor de promovare SEO, echipa Viral Box va asigura de prezenta site-ului dumneavoastra pe o pozitie superioara in topul cautarilor relevante efectuate de utilizatori interesati de informatiile, serviciile sau produsele prezentate pe site.

Pozitia 1 -
"stomatologie bucurestii noi"

Cautarea unei sintagme formata din cuvinte privind domeniul de activitate si sediul firmei trebuie sa apara pe prima pagina a rezultatelor pentru a oferi sanse reale in accesarea site-ului. Astfel, intr-o periaoda de 1 luna si jumatate, s-a reusit atingerea primei pozitii in cautarea Google a unuia dintre cuvintele cheie folosite:

  • Identificarea cuvintelor cheie
  • Selectarea cuvintelor relevante
  • Personalizarea continutului
  • Optimizare on page
  • Optimozare off page
Detalii proiect

Pozitia 3 -
"apartamente parcul carol"

In domeniul imobiliar o pozitie superioara in topul cautarilor pe Google poate asigura vizibilitate si implicit sansa unor vanzari cat mai rapide. Pozitia 3 pe Google, a unei cautari generaliste a dus la o performanta crescuta privind numarul de vizite pe site, concretizate prin contactarea dezvoltatorului.

  • Identificarea cuvintelor cheie
  • Selectarea cuvintelor relevante
  • Personalizarea continutului
  • Optimizare on page
  • Optimozare off page
Detalii proiect
Doresti o analiza GRATUITA? Contacteaza-ne